lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hyvä päivä

Ihanaa! Flunssa alkaa olla meidän osalta selätetty ja tänään ollaan päästy vihdoinkin pois neljän seinän sisältä. Helpotuksekseni pikku-ukko taisi meistä kolmesta selvitä kaikkein vähimmällä sairastamisella. Panadoliakaan ei onneksi tarvittu ollenkaan. Siitä on jo melkein vuosi kun olen viimeksi ollut kunnolla kipeänä. En ole koskaan ollut niin terve kuin raskausaikana. Enpä pistäisi ollenkaan pahakseni jos sama meno jatkuisi nyt ei-raskaanakin.

Aamupäivällä kävimme M:n veljen ja vaimonsa kanssa syömässä kun ajoivat tästä reissullansa ohi. Oli ihana päästä ulos ja ihmisten ilmoille, vaikkakin vaan huoltispihville. :) Pikku-ukko istui kaukalossaan tosi kiltisti ja taisi hetkeksi torkahtaakin. Oikein mallikelpoista käytöstä siis. Iltapäivällä laitoin ukon vaunuihin ja lähdimme kävelylle kun aurinko päätti hetkeksi näyttäytyä. Leskenlehdet kukkivat ojanpientareella ja mustarastaan laulu kuului metsästä. No joo, tuo kuulostaa vähän imelältä, mutta minulle tuli pitkästä aikaa tosi hyvä mieli ja askel tuntui kevyemmältä kuin aikoihin.

Pikku-ukko on iltajumpannut lattialla ahkerasti ja yritys kääntyä oikean kyljen kautta näyttää jo tosi hyvältä. Tähän mennessä kääntyminen on siis tapahtunut aina vasemman kyljen kautta. Nyt odotellaan että ukko menee nukkumaan ja sitten lämmitämme M:n kanssa pitkästä aikaa saunan. Hyvä päätös hyvälle päivälle.

Tässä vielä tämän päivän versio hämmästysilmeestä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti