sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Vaikeinta tässä kaikessa on ollut...

...kynsienleikkuu! Pikku-ukon kynnet tuntuvat kasvavan ihan älytöntä vauhtia. Tuntuu että niitä saisi olla leikkaamassa ihan jatkuvasti. Alussa leikkasin kynnet ukon nukkuessa, mutta nykyään se jo tahtoo herätä kesken kaiken. Äitiyspakkauksen pyöreäpäiset kynsisakset ovat kyllä ihan parhaat kun yrittää leikata vimmatusti heiluvasta kädestä minikokoisia kynsiä. Pelkään että leikkaan ne jo liian lyhyiksi, mutta jos ne ovat vähänkään pidemmät niin ne lohkeavat helposti ukon touhutessa lattialla. Ja silloin ainakin on pää heti naarmuilla. En kuitenkaan ole missään vaiheessa käyttänyt ukolla tumppuja, koska haluan että se saa harjoitella käsiensä käyttöä vapaasti. Siitä on sitten hintana tämän näköinen pää:
No, eipä kai tuo liene vauvoilla niin tavatonta. Ja naarmut onneksi parantuvat ihmeen nopeasti.

Eiliset kääntymisharjoitukset ovat tänään jatkuneet intensiivisesti. Tosi kivaa että pikku-ukko on nyt keksinyt yrittää kääntyä toiseenkin suuntaan. Lattialla ollessaan poika käy tavan takaa oikealla kyljellä, mutta ihan vielä mahalleen kääntyminen ei ole onnistunut. Vasemman kyljen kautta kääntyminen sujuu jo niin vauhdikkaasti, että poika meinaa pyörähtää samantien koko kierroksen takaisin selälleen. Tässä saa jo olla tarkkana ettei ukko kieri pois peitolta kovalle lattialle. Tässä vähän kuvia tämän päivän treeneistä.Ja lopuksi vielä kuva "meidän pojista". Aluksi vähän jännitti, miten kissa Neponen ottaa uuden tulokkaan vastaan, mutta tähän mennessä kaikki on sujunut oikein mukavasti.

Pikku-ukko ja Neponen

2 kommenttia:

  1. Täällä tuskaillaan kanssa kynsien leikkuun kanssa ! Miten se voi ollakkii se kaikkein vaikein asia :D kivan olonen blogi siulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kävin kurkkaamassa sun blogia, suloinen vauva!

      Poista