sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hyvää tuulta ja uusia taitoja

Tänään on ollut taas ihanan kesäinen päivä, kävimme päiväuniaikaan paikallisilla markkinoilla ja ukko pötkötteli vaunuissa tyytyväisenä. Osasimme lähteä pois kyllä juuri sopivalla hetkellä, parkkipaikalle kävellessä vaunuista alkoi jo kuulua äänekkäitä vastalauseita. Muuten ukko on kyllä ollut tänään aika hyväntuulinen. Sain muutaman hyvän ilmekuvankin napattua. Harmi, kun ovat taas vaan sumeita puhelinkuvia. Haaveissa on ollut jo jonkin aikaa uusi kamera, vanhan olen saanut aikanaan ylioppilaslahjaksi ja on aika ihme, että se ylipäätään enää edes toimii.


Hämmästystä

Leveä hymy

Vielä leveämpi hymy

Viimeisessä kuvassa on kyllä melkein jo nauru, eikä pelkästään hymy. Ukon nauru on hauskankuuloista. Tai ei se vielä varsinaisesti naurua ole, mutta jonkinlaisia hihkaisuja välillä tulee, kun sillä on oikein hauskaa.

Viime päivinä olen huomannut, että ukko on oppinut uuden jutun. Nimittäin nyt sillä näkyy riittävän jo voimat/äly tarttua edessä olevaan leluun vatsallaan maatessaankin. Ja muutenkin se jaksaa aina vain kauemmin pitää päätä ylhäällä, kunhan vaan edessä on riittävän mielenkiintoista katseltavaa. Eilen kuvailin ukon jumppatreenejä, ja oikein hyvältähän tuo näyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti