perjantai 31. toukokuuta 2013

Syöminen sujuu, mutta...

Tosiaan, bataatti uppoaa pikku-ukolle hyvin ja tänään sekoitin siihen vähäsen kesäkurpitsaa. Ukko avaa suun tosi hienosti lusikan lähestyessä ja olen jo uskaltanut pojan antaa syödä koko jääpalakuutiollisen. Mutta tällä viikolla illat ovat menneet levottomiksi, enää ukko ei suostu nukahtamaan sänkyynsä yhdeksältä kuten tähän asti, vaan se kukkuu hereillä lähes yhteentoista asti. En keksi tälle mitään muuta syytä kuin kiinteiden aloitus. Ukko ei kuitenkaan vaikuta mahavaivaiselta, vaan enemmänkin seurankipeältä. Ehkä uusi jännittävä asia vaikuttaa, eikä uni tahdo tulla.

Eilen illalla kun ei nukkumisesta taaskaan tahtonut tulla mitään, päätin puoli yhdeltätoista antaa pojalle annoksen bataattisosetta. Se söi sen oikein hymyilevänä, otti päälle maitohuikan ja nukahti. :) Tänään aion kokeilla tarjota soseannoksen kahdeksan aikoihin, jos vaikka se auttaisi ukkoa nukahtamaan ajoissa. Täytyy myös alkaa tarkkailemaan ukon päiväuniaikoja, ja yrittää välttää liian myöhäisiä päikkäreitä.
Ai niin, ukon ryömimisharjoitukset alkavat näyttää jo tosi hyvältä. Viime päivinä olen muutamaan otteeseen nähnyt kun se mahallaan ollessaan vetää jalat vatsan alle "konttausasentoon". Yritin ottaa siitä kuvaakin, mutta tilanne menee aina liian nopeasti ohi. Mutta kyllä varmaan pian ukko pysyy jo tarpeeksi kauan siinä , että hidas äiti ehtii ottaa kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti