keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Äidin askartelut

Mietin jo helmikuussa, että kun kesä koittaa, niin haluan istua talomme rappusilla ja maalata kivistä leppäkerttuja. Olen keräillyt kevään mittaan pyöreitä kiviä vaunulenkkireitin varrelta ja vihdoin ostin maalitkin. Nyt parina iltana pikku-ukko on suostunut nukahtamaan ajoissa ja olen saanut illalla istuskella ulkona ihan rauhassa maalailemassa.

En todellakaan ole mikään taiteilija, ja kivien maalaaminen nyt muutenkin on aika pikkujuttu, mutta se että saan hetken tehdä rauhassa ihan mitä haluan, on tosi mukavaa. Helposti käy niin, että vapaahetket kuluvat facebookissa notkuen tai muuten tekemättä yhtään mitään järkevää. Mielestäni sellainen ei virkistä mieltä samalla tapaa kuin nuo iltahetkeni rappusilla tai esimerkiksi tämän blogin kirjoittaminen. Olen siis tosi iloinen, että sain aikaiseksi hankkia maalaustarvikkeet, ja että keksin aloittaa blogin kirjoittamisen. Sillä onhan äidin hyvä mieli pikku-ukonkin etu.

Tässä silmiä ja lakkakerrosta vaille valmiit ötökät...


...jotka seuraavana aamuna sateen jäljiltä näyttivät tältä:


Saakohan virheellisestä säätiedotuksesta valittaa johonkin? Ei noiden pilalle meno oikeasti kyllä haittaa kovin paljon. Seuraavana iltana pesin ne puhtaaksi ja aloitin alusta. Onpahan tekemistä useammalle illalle, ja ehkä toisella yrittämällä tulee parempaa jälkeä muutenkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti