torstai 6. kesäkuuta 2013

Huh hellettä!

Tässä tulee pikainen päivitys ennen nukkumaanmenoa. Taas on ollut tosi kuuma päivä. Pikku-ukko on ollut melkein koko päivän ihan vaan vaippasillaan, kun sekä ulkona että sisällä on 27 astetta lämpöä. Ja silti se on ihan hikinen koko ajan. Nyt illalla tuntuu, että takki on ihan tyhjä vaikka en mitään erityisen raskasta ole tehnytkään. Meille riittäisi kiitos nämä helteet jo.

Tänään ukko maistoi kukkakaalia ensimmäistä kertaa. Ja taas ilmeestä voi päätellä, että hyvin maistui.


Huomenna meille saapuu odotettu vieras. Pikku-ukon mamma eli minun äitini tulee iltapäivällä ja on meillä sunnuntaihin asti. Ihanaa! Meille tulee varmasti kiva loppuviikko, ja saan itsekin vähän hengähdystaukoa kun joku muu touhuaa välillä ukon kanssa. Eli toisin sanoen saan rauhassa tehdä kotihommia. :D

Olisihan se mukavaa jo päästä johonkin iltamenoihinkin, ja pikku-ukko varmasti viihtyisi äitini hoidossa, mutta kun se ei suostu juomaan pullosta. Kolme-neljä tuntia on siis aika maksimiaika jonka toistaiseksi voin olla erossa ukosta. No, ehtiipä sitä kai myöhemminkin... Ja ikävähän tuota pientä rakasta vaan tulisi, jos pidemmäksi aikaa lähtisi pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti