torstai 13. kesäkuuta 2013

Lähdön tunnelmaa

Nyt olisi tavarat pakattuna, enää pitää lastata ne, vauva ja kissa autoon. Sitten otamme suunnan kohti mammalaa loppuviikoksi. Pakkaan pikku-ukolle aina ihan mahdottomasti vaatteita mukaan, mutta eipä ne laukussa paljon tilaa vie. Tämä ja ensi viikko ovat yhtä reissaammista, sillä taas ensi viikon torstaina lähdemme takaisin mamman luo ja mökille juhannuksen viettoon. Autossa istumista siis tulee väkisinkin aika paljon, mutta onpahan ainakin tekemistä.

Toivon että ehtisin viikonlopun aikana jossain välissä istua rauhassa alas läppärin kanssa. Saattaa olla että meillä on taas niin paljon kyläilyä ja muuta ohjelmaa, että päivitykset ovat vaan pikaisia kuulumisia. Harmittaa kun päässä olisi monta juttua, mistä haluaisin kirjoittaa mutta viime aikoina ei oikein ole ollut aikaa keskittyä.

Ai niin, pikku-ukko on löytänyt varpaansa! Sen mielestä niitä on hirmu kiva tutkia ja ihmetellä. Täytyy yrittää napata kuva siitäkin. Tässä ihan muuten vaan tänään aamulla otettu kuva. Osaa se olla suloinen. :)

2 kommenttia:

  1. Heiii tää on ihana blogi! Valloittava pikkumies. Itselläni on maaliskuussa syntynyt tyttö, niin mukavaa lukea vauva-arjesta :)
    Marika

    VastaaPoista