tiistai 11. kesäkuuta 2013

Minä en nuku

Meillä on ollut hirmuisesti ohjelmaa viime päivinä, ja lisäksi pikku-ukko on päättänyt, että illalla ei mennä ajoissa nukkumaan ja yöllä on kiva heräillä. Ilmassa on siis ollut kiirettä ja väsymystä. Siitä johtuu tavallista pidempi tauko kirjoittamisessa. Ja tämäkin on nyt vain tällainen ihan nopea päivitys, että äitikin ehtii nukkumaan vähän aikaa ennen kuin ukko jo herää.

Ihan pikkuvauvavaihe meni meillä kyllä tosi hyvillä yöunilla ja vähillä huudoilla. Ajattelin kyllä jo silloin, että jossain vaiheessa ihan varmasti vielä joudumme valvomaan ukon kanssa. Ja nyt se aika on sitten koittanut. Huonoon nukkumiseen on varmaankin monta syytä, mutta luultavasti suurin niistä on kiinteiden aloitus. Tänään ja eilen en ole enää antanut kukkakaalia sillä epäilen ettei se sopinut ukon masulle ollenkaan. Toivottavasti tästä ratkaisusta nyt olisi apua.

Uusien taitojen opettelu ja mamman viimeviikkoinen vierailu saattavat myös tietysti olla ukon mielestä niin jänniä asioita, että uni ei tulekaan tuosta vaan. Tällä tapaa tänään illalla jumppailtiin vielä puoli yhdentoista aikaan. eikä väsymyksestä ollut tietoakaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti