tiistai 4. kesäkuuta 2013

Naurua ja niitä näitä

Tämä aamu alkoi meillä vähän huonosti. Pikku-ukko oli hiukan kärttyisä, varmaan vielä eilisten rokotusten jäljiltä. Eikä syömisestäkään tahtonut tulla mitään. Tarjosin aamulla uutena makuna päärynää ja sain aikaan vain itkuraivarit. Aika yllättävää, olin lähes varma että makea päärynä maistuisi ukolle. Jätämme nyt sen kuitenkin joksikin aikaa ja seuraavaksi kokeilemme kukkakaalia.

Eilinen ilta sen sijaan meni oikein mukavasti. Ukolta nimittäin irtosi ensimmäinen ihan oikea, kunnon nauru kun tanssimme musiikin tahtiin. Nyt olen yrittänyt koko päivän hauskuuttaa pikku-ukkoa, että saisin kuulla naurun uudestaan. Eiköhän se sieltä vielä tule kun on tullakseen. Ukko söi myös iltaruuan reippaasti ja meni heti yhdeksän jälkeen nukkumaan, joten pääsin itse vielä käymään naapurissa letuilla. Onneksi itkuhälyttimen kantama riitti naapuriin asti. :)

Tänään M:llä on taas vapaapäivä ja kävimme rannalla kääntymässä, mutta siellä oli niin kuuma ja ihan hirveästi muurahaisia, ettei siellä kauaa viihtynyt. Tilasin viime viikolla pikku-ukolle pari hattua, nokkamukia ja lusikan ja tänään ne tulivat postissa. Molemmat hatut ovat vielä vähän liian suuria, mutta toista sentään voi jo silti käyttää. Tässä sovitetaan uutta hellehattua, ukko on vähän sen näköinen, että "Mitä se äiti minun päähän oikein laittoi?".
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti