tiistai 25. kesäkuuta 2013

Pikku-ukko 6 kk, kuva joka kuukaudelta

Pikku-ukko täyttää tällä viikolla jo puoli vuotta, aivan käsittämätöntä! Aika on mennyt hirmu nopeasti. Ja oikeastaan hyvä niin. Tai ainakin ne ihan alkuajat voisi minun puolestani vaikka pyyhkiä kokonaan muistista. Joku saattaa koettelemusten jälkeen sanoa, että "päivääkään en vaihtaisi pois". Mutta minä kyllä olisin ukon syntymän jälkeen voinut hypätä samantien muutaman kuukauden eteenpäin. Jos on niin, että vaikeat ajat vahvistavat ihmistä, niin olisin mieluummin sitten heikko. Oli miten oli, nyt kuitenkin elämme tässä hetkessä ja tärkeintä on että kaikki on hyvin.

Etsin ukosta kuvat joka kuukaudelta, on se tainnut vähäsen kasvaa. :)

Pikku-ukko kahden (vai kolmen?) päivän ikäisenä

1 kk

2 kk, iskän päällä on hyvä nukkua

3 kk, tavarat pysyy jo käsissä
4 kk

5 kk, kylvynraikkaana

6 kk, pieni suuri mies
 

4 kommenttia:

 1. Onnea lähestyvästä merkkipäivästä! :) Vihdoin sain bloggerin kommentoinnin toimimaan. Olen jo hyvän aikaa seuraillut blogisi kautta elämäämme. Eipä alkanut helpolla sinun tiesi äitinä (eikä pienen pojan elämä ylipäätään), mutta hienosti olet löytänyt tsempannut ja positiivisen asenteen sekä ilon jokapäiväsestä arjesta. On ollut hienoa seurata puuhailujanne ja pikku-
  Ukon kasvua ja kehitystä tätä kautta. Aurinkoista kesänjatkoa ja kaikkea hyvää teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu ei mennyt kaikki ihan niinkuin Strömsössä, niin se elämä osaa aina yllättää. :) Hauskaa kesää myös teille!

   Poista