lauantai 29. kesäkuuta 2013

Silmävaivaa

Olen nyt vähän huolissani pikku-ukosta. Sen toisessa silmässä on jotain outoa. Huomasin eilen, että silmän pinnassa on jokin pieni kohouma, siis sellainen jonka näkee vain oikein tarkkaan tihrustamalla. Yritin soittaa terveyskeskukseen, mutta en saanut ketään kiinni. Koska oli perjantai-iltapäivä ja silmä ei vaikuttanut mitenkään kipeältä, niin ajattelin että seuraan tilannetta ja varaan lääkärin heti maanantaiaamuna.

Tänään päivällä sitten huomasin, että silmä oli alkanut punoittamaan. Lähdimme päivystykseen käymään, mutta koska silmä ei rähmi eikä tunnu kutiavan tai sattuvan, niin emme päässeet edes lääkärin puheille. Sen sijaan saimme huomisaamulle ajan päivystävälle sairaanhoitajalle. Toivon niin kovasti, että punoitus häviäisi yön aikana ja saisimme perua koko ajan. Arvatkaa vaan, olenko googlettanut jo vaikka mitä silmäsairauksia. :( Harmittaa olla heti näin "hysteerinen", mutta en vaan voi sille mitään, että pelottaa. Pääasia kuitenkin, että ukko on oma tyytyväinen itsensä, eikä mitenkään sairaan oloinen.

Jotain positiivista muuten tähänkin päivään; ukko on oppinut hienosti juomaan vettä tuttipullosta. Ihan hyvä juttu näin kesäkuumalla. Vielä kun sama onnistuisi maidon kanssa.3 kommenttia:

  1. Ihana pikkunen. :) ja sehä on just pahinta ku alkaa googlettamaa kaiken maailman juttui, sit sitä entistä enempi huolissaa. Toki ymmärrän et tuossa tilantees varmaa aika moni äiti tekis samoin. Voin vaa kuvitella jos ite oisin äiti, ku oon muutenki luonteeltani nii stressaava, turhistaki asioista välil. Mut toki on hyvä et käyt tutkituttamas lapses silmän ni saat varmuuden. :) mut ei sentää kannate niitä hirveimpiä asioita miettii, ainakaa etukätee. Helpompi sanottu ku tehty, tiedän. Mut kanttii ees yrittää. :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Voikohan olla, että teitin pieni on vaan raapaissut silmään? Meillä nimittäin oli kakkosen kanssa vähän samanlainen tilanne mutta se parani ajan kanssa..

    VastaaPoista
  3. Niin, toivottavasti se ei ois mitään vakavaa, vaan pelkkä naarmu tms. On se nyt aamulla ehkä vähän paremman näköinen jo, mut käydään silti varmuuden vuoksi näyttämässä sitä.

    VastaaPoista