perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hiljaisuus

Pikku-ukko nukkuu, M on töissä ja siskoni, joka oli siis kylässä meillä tiistaista alkaen, lähti jokin aika sitten. On niin kovin hiljaista ja vähän yksinäistä. Mutta onpahan ainakin aikaa taas kirjoittaa ja myös lukea seuraamieni blogien uudet päivitykset. Olen hiljattain löytänyt muutaman kiinnostavan vauva-aiheisen blogin. Ne ovat keskenään tosi erilaisia, mutta jokainen omalla tavallaan mielenkiintoisia ja viihdyttäviä. Lisäsin blogeja äsken tuohon sivupalkin "näitä seuraan" -kohtaan. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Oli muuten hirmu kiva nähdä pitkästä aikaa siskoa. Pikku-ukkokin tykkäsi kovasti, kun kummitäti jaksoi tanssittaa ja leikkiä. Minä puolestani sain rauhassa valmistaa ukolle ruokaa pakastimeen ja tehdä muita kotihommia. Kävimme jumpassa ja kiertelimme kauppoja ja yhdeltä kirpputorilta ukko sai hienoja kirjoja (täytyykin muuten ottaa niistä kuva tänne). Tiistai-iltana M jäi pojan kanssa nukkumaan kun kävimme "paikallisessa" kääntymässä. Kaikin puolin mukavat kolme päivää takana! :)

Kauppaan lähdössä, villasukat olivat tarpeen vaikka on heinäkuu!

Ukolla on uusi kännykkä, samanlainen kuin tyttöystävällä. Tämä ostettiin tosin jo viime viikolla.

M:llä on tämä viikonloppu vapaata töistä ja lauantaina hän aikoo mennä katsomaan endurokisoja. Mieleni tekisi lähteä mukaan pikku-ukon kanssa, mutta siellä on kyllä varmasti vielä kovempi melu kuin Särkänniemessä. Sellaiselle en haluaisi pikku-ukkoa altistaa. Mitähän ukko sanoisi kuulosuojaimista? Siis sellaisista Peltor Kid -merkkisistä, joita olen monilla nähnyt. Mahtaisivatkohan Peltorit vielä edes pysyä ukon päässä, kun luin jostakin, että ne sopivat vielä seitsenvuotiaallekin. Ehkä huomenna täytyy mennä kauppaan sovittamaan. En usko, että ukko kovin helposti hermostuisi kuulosuojaimista, koska ukon perusluonne ja suhtautuminen uusiin asioihin on tavallisesti aika leppoisa. Ja onhan ukolla ennenkin ollut kuulokkeet päässä, tosin vain ihan lyhyen aikaa.

Tuli muuten mieleen, että taisin luvata kuvan uusista hiuksista. Tässä se tulee; otsatukka! Ja näkyypä siinä se uusi kamerakin.


 
Nyt kipin kapin nukkumaan!

4 kommenttia:

 1. Bongasin oman blogini listalta :) Kiitos!

  Oon ite just tutustumassa vasta sun blogiin.. kauhea hoppu kesällä koko ajan :(

  Mutta kivalta vaikuttaa ja oon seuraajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, sulla on kyllä kiva blogi ja hienoja kuvia siellä! :)

   Poista
 2. Meidän tytölle kesti uutena vuotena hyvin päässä peltor kidit (oli 7kk)ja anto niiden jopa olla päässä! Et suosittelen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me käytiin tänään aamulla ennen kisoja hakemassa rautakaupasta sellaiset ja ukko suhtautui niihin oikein hyvin. :)

   Poista