perjantai 26. heinäkuuta 2013

Syöttötuolissa

Tervehdys täältä mammalasta. Lähdimme tänään pikku-ukon kanssa ihan ex tempore reissulle. M viettää viikonlopun tiiviisti töissä, joten ajattelin, että mitäpä me kotona keskenämme, mukavampi se on mamman kanssa olla. :)

Mamman luona on ihana vanha syöttötuoli, jossa itsekin olen lähes kolmekymmentä vuotta sitten istunut. Tänään kokeilimme tyynyillä tukea ukon siihen istumaan. Ihan hienosti se meni, mutta pitkää aikaa en viitsi ukkoa istuttaa, sillä keskivartalon lihakset ovat selkeästi vielä liian heikot siihen. Onneksi meille on luvassa eräältä tuttavaltani käytetty Bumbo-tuoli. Olen ajatellut, että sellaisessa olisi varmasti hyvä syöttää ukkoa, sillä sitterissä syöttäminen alkaa pikkuhiljaa tympiä. Sitteri on aivan törkyinen ruokailujen jäljiltä ja lisäksi ukolla on tapana nykyään jatkuvasti nostaa varpaat suuhun ja kesken syömisen se ei ole kovin mukavaa. Bumbossa ei varpaiden suuhun nostaminen varmasti onnistu ja uskon, että se olisi hyvä välivaihe ennen sitteristä syöttötuoliin siirtymistä. Kuulisin muuten mielellään kokemuksia/mielipiteitä tuosta Bumbosta!

Mamman luona syöttötuolissa

Tuleviksi päiviksi on luvassa taas paljon tekemistä ja kyläilyjä, mutta yritän ehtiä päivittämään kuulumisia jossain välissä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Meillä oli bumbo ja se oli niin näppärä ja poikaki tykkäs siinä ihan hirmusen paljon istuskella sillon, ku ei vielä osannu tuetta istua :)

    VastaaPoista
  2. Meillä oli kahdella nuorimmalla bumbo ja sekä äiti että pojat tykkäsivät. Bumboa käytimme juurikin ensisyöttötuolina sekä suihku-ja saunatuolina.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Nyt vaan odotellaan, että tuollainen bumbo vihdoin kotiutuisi meillekin. :)

    VastaaPoista