maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tänään ollaan...

...jumpattu lattialla ja hymyilty kameralle...


...ihmetelty kissa Neposta...


...ja harjoiteltu nokkamukista juomista.Okei, olemme me vähän muutakin tehneet mutta tämän enempää en ottanut tänään kuvia. Olen jo jonkin aikaa halunnut tehdä sellaisen ihan kunnollisen "päivä kuvina" -postauksen mutta sitten pitäisi muistaa pitää kamera käsillä koko ajan. Ehkä joskus sitten kun tiedän, että päivälle on luvassa jotain erityistä tekemistä.

Tuosta nokkamukitreenistä vielä sen verran, että tänään annoin ukolle mukin ihan omaan käteen, ja olin tosi iloinen ja ylpeä, kun se tajusi heti mikä on homman nimi. Ja jopa osui nokan kanssa suuhunsa! Ainut mikä vähän haittasi, oli se, että olin laittanut mukiin venttiilin paikalleen. Normaalisti harjoittelemme juomista ilman venttiiliä ja siten, että äiti tai isä avustaa mukin kanssa. Mutta varmasti on välillä ihan hyvä antaa ukon itsekin yrittää. Siitä se lähtee! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana Pikku-ukko. Löysin tänne ja luin kerralla koko blogin. Meidänkin 2,5v tenavalla on ekstrakromosomeja. Niin samastuin tuohon pohdintaasi siitä, kuinka vaikea on hyväksyä sitä, että lapsella ei ole samoja lähtökohtia ja mahdollisuuksia kuin muilla. Mutta näillä mennään ja onnellisia ollaan! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva että olet löytänyt blogini. :) Välillä aina tosiaan tulee mietittyjä noita ikävämpiäkin juttuja, mutta onneksi suurin osa ajasta tulee oltua ihan positiivisella mielellä. :)

    VastaaPoista