tiistai 6. elokuuta 2013

Aamupuuhat

Meillä herätään nykyään suunnilleen yhdeksältä, ja lähes poikkeuksetta samasta sängystä. Pikku-ukko herää tavallisesti kaksi kertaa yössä. Ensimmäisellä kerralla se saa maitohuikat ja nukahtaa yleensä ongelmitta omaan sänkyynsä uudelleen. Toista kertaa ukko herää kuuden-seitsemän aikaan ja silloin otan sen viereeni nukkumaan vielä vähäksi aikaa, sillä omassa sängyssä ei siihen aikaan enää uni tahdo tulla. Ukko on aamuisin aina tosi hyvällä tuulella ja on ihana herätessä nähdä ensimmäisenä pienet hymyilevät kasvot. :)

Aamupesun ja vaipanvaihdon jälkeen on vuorossa aamiainen. Monta viikkoa meni ensin siten, ettei ukolle aamulla maistunut kuin ehkä pari lusikallista marja- tai hedelmäsosetta, mutta nyt se syö jo aamupuuron. Aluksi minulla oli vaikeuksia muistaa antaa ukolle D-vitamiini, mutta nykyään annan sen aina aamupalalla ensimmäisellä lusikallisella. D-vitamiinista vielä sen verran, että minulla on tapana antaa sitä jonkin verran suositeltua enemmän, sillä uskon suomalaisten suositusten olevan liian matalat. Meillä on alusta asti ollut käytössä Orionin Devisol-tipat, eikä ukolle ole onneksi tullut siitä mitään vaivoja.

Tässä kissa ja pikku-ukko tänään aamulla. Kissan mielipuuhaa nykyään on puskea ukon jalkoja kun ukko istuu sitterissä. Ja ukko on ihan innoissaan kissasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti