torstai 29. elokuuta 2013

Fysioterapiaa ja lomajuttuja

Täällä sitä taas kukutaan hereillä, vaikka huomenna on taas ohjelmaa kerrakseen. Aamupäivällä M ja pari apumiestä valavat alakerran lattian valmiiksi, ja sen jälkeen vihdoinkin lähdemme M:n vanhempien luo. Olen tänään jo pessyt kolme koneellista pyykkiä ja huomenna ennen lähtöä minun hommani on pakkaaminen ja remonttireiskojen ruokahuolto. Olemme reissussa lauantaihin asti, joten seuraavat päivät ovat todennäköisesti melko hiljaisia täällä blogissa.

Tänään aamulla pikku-ukon fysioterapeutti kävi meillä kotikäynnillä. Ukon käsivoimat olivat kuulemma kasvaneet parin viikon takaisesta, mitä en ihmettele yhtään. Nimittäin sen verran ahkerasti ukko on lattialla punnerrellut. Saimme taas hyviä vinkkejä, miten edistää ja rohkaista ukon liikkeelle lähtöä. Tarkoituksena olisi jatkossa pitää ukkoa enemmän paljaalla lattialla olohuoneen maton sijaan. Seuraava fysioterapia-aika sovittiin kuukauden päähän. Olen varovaisen toiveikas, että ukko osaisi silloin jo ryömiä.

Nyt on meneillään M:n viimeinen lomaviikko, ja minulla on vähän haikea olo. Mitenkähän sitä taas osaa olla yksikseen (tai siis oikeastaan ukon kanssa kahdestaan) kun on tottunut jo olemaan lähes koko ajan yhdessä? Jotenkin tuntuu, että emme ole ehtineet loman aikana käydä missään. Toisaalta olemme saaneet paljonkin aikaan täällä kotona, mikä on ihan hyvä asia. Eilen sentään kävimme ulkona syömässä. Ennen lähtöä pikku-ukko syötettiin, juotettiin ja vaihdettiin kuiviin, ja onneksi se jaksoi olla oikein kiltisti ravintolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti