sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kääntyilyä

Hip hei! Pikku-ukko osaa mahallaan ollessaan kääntyillä eri suuntiin! Sain vihdoinkin lattiat pestyä ja tänään ukko on ahkerasti harjoitellut ryömimistä ihan paljaalla lattialla. Siinä kun on paljon helpompi liikkua kuin maton päällä. Parhaimmillaan sain lelun kanssa houkuteltua ukon kääntymään jo yli puoli kierrosta. Nyt viimeistään alkaa olla aika opetella sulkemaan alakertaan vievien rappusten portti AINA. Ja varmaan pitäisi tehdä myös olohuoneen johtosykeröille jotakin. Kohta meillä nimittäin taitaa olla täällä kovin ehtiväinen pieni tutkimusmatkailija.

Maailma on avara

Tästä minä punnerran!


4 kommenttia:

 1. Voi odotapas! Kohta sä juokset perässä ;)

  VastaaPoista
 2. Heips, teillä on tainnut kehitys edetä tosi vauhdikkaasti ja "normi aikataulussa". Oletteko käyneet fysioterapiassa vai onko teidän Ukolla mitään velttoutta tai yliliikkuvia niveliä ollutkaan? Valtavan taitava poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Juu aika hyvin ukon kehitys on tähän mennessä edennyt, mutta on se vähän sellainen "löysän" tuntuinen verrattuna samanikäiseen tavisvauvaan. Etenkin olkanivelet tuntuvat välillä kovinkin löysiltä, ja syöttötuolissa ja rattaissa istuminen ei vielä oikein suju. Tällä viikolla olemme menossa ensimmäistä kertaa fysioterapeutille. Mielenkiinnolla odotan, että mitä siellä tehdään ja mitä fysioterapeutti ukosta sanoo.

   Poista