keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kirppiskilppari

Olen innokas kirpputorien kiertelijä ja tykkään vanhoista kauniista tavaroista. Yleensä etsin astioita, huonekaluja tai koriste-esineitä, enkä niinkään vaatteita, mutta pikku-ukolle ostan mielelläni vaatteita myös kirpputoreilta. Ja muutenkin melkein kaikki vauvatarvikkeet olemme ostaneet tai saaneet käytettynä. Viime viikolla ostin ukolle pari bodya ja housut, ja sitten löysin tuollaisen ihanan rapisevan kilpikonnapehmokirjan kahdella ja puolella eurolla.


Ukko heräsi viime yönä vähän ennen yhtä ja valvoi sen jälkeen pitkän aikaa. Pienellä näytti olevan vatsanpuruja, tiedä sitten mistä lie johtuivat. Tänään onneksi ollaan taas hymyilty entiseen malliin. Ja päiväunet ovat yön valvomisen jälkeen maistuneet. Äidille taas maistuivat ukon nukkuessa nämä:


Pari kuppia pannukahvia ja eilisen juustokakun jämät, ja taas jaksaa! Tein tuon kakun eilen, kun ukon kummit tulivat illalla meille kahville ja sitä jäi juuri sopivan kokoinen pala tälle päivälle.

Eipä tänne tänään sen kummempia. Tällä viikolla ohjelmassa on vielä ainakin ostamani sohvapöydän noutaminen Jyväskylästä, 8 kk neuvolakäynti ja alakerran lattian valaminen. Remontin tiukka aikataulu ja hidas eteneminen aiheuttaa M:lle stressiä (lievästi sanottuna!), mutta kaikesta huolimatta uskon kyllä että se valmistuu ajoissa. Harmittaa niin kovin kun en osaa auttaa, mutta minkäs teet.

2 kommenttia: