maanantai 12. elokuuta 2013

Loma!

Tänään on ollut tosi kiva päivä. M:n kauan odotettu loma on vihdoinkin alkanut. Aamupäivällä kävimme vähän ostoksilla, mutta muuten olemme viettäneet päivän kotona. Otimme pitkät päikkärit yhdessä ja laitoimme hyvää ruokaa. Loistava loman aloitus siis.

Iloisena kauppaan lähdössä

Tänä vuonna meillä ei ole mitään kovin ihmeellisiä lomasuunnitelmia. Ensi viikolla teemme kahden yön reissun M:n kotipaikkakunnalle ja muuten varmaankin keskitymme muutamaan keskeneräiseen juttuun täällä kotona. En muista olenko aiemmin kertonut, mutta meillä on meneillään kodinhoitohuoneen rakentaminen alakertaan, ja samalla vaihdamme pannuhuoneeseen uuden lämmityskattilan. Työ on vielä pahasti kesken, ja lämmityskattila pitäisi saada vaihdettua ennen kuin tulee liian kylmä.

Toinen asia mikä olisi lomalla tarkoitus saada valmiiksi, on pihan puuhommat. Pihastamme kaadettiin kesäkuun alussa muutama iso puu, ja niiden halkominen on vieläkin kesken (olemme tainneet vähän laiskotella alkukesän!). M on pilkkonut kirveellä jo osan puista, mutta nyt meillä on lainassa halkomakone jolla työ onnistuu minultakin. Viime viikolla kun oli lämmintä, otin pikku-ukon viereen viltin päälle katselemaan kun haloin puita. Tarkoituksena oli tänään tehdä samoin, mutta sade vähän sotki suunnitelmia. Olin myös haaveillut, että olisimme M:n kanssa tänään illalla voineet istua nuotiolla ja bongata tähdenlentoja (niitä kun piti tänään näkyä paljon), mutta harmikseni oli liian märkää ja pilvistä. Toivottavasti koko viikko ei olisi näin sateinen, että pääsisimme ulkoilemaan.


Taustalla äidin pikkuapuri :)
Ulkona on kivaa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti