perjantai 27. syyskuuta 2013

Iloisia juttuja

Meillä on ollut tänään kiva päivä. Aamulla oli fysioterapia ja terapeutti kehui ukon edistystä. Pienin mutta varmoin askelin mennään eteenpäin, ja saimme taas hyviä neuvoja Ukon kanssa harjoitteluun. Päivällä meillä kävi kylässä työkaverini Ukkoa hieman vanhemman poikansa kanssa. On mukava nähdä, miten pojat katselevat toisiaan ja kuuntelevat toistensa ääntä ihmeissään. Vähän kun kasvavat niin saavat toisistaan varmasti hyvät leikkikaverit.

Illalla sitten treenasimme Ukon kanssa istumista uusin ohjein. Ja ihme ja kumma, Ukko pysyi ihan kiitettäviä aikoja istumassa! Sillä oli lelu toisessa kädessä ja toisella se otti vähän tukea lattiasta, mutta siis minun ei tarvinnut pieneen hetkeen auttaa ollenkaan. Tämä toistui illan mittaan monta kertaa, ihan mahtava juttu! Lisäksi Ukko on alkanut pinnistää itseään ihan tosissaan konttausasentoon. Ensin se peruuttaa mahallaan niin kauan, että sen jalat ottavat seinään kiinni. Sillon jalat eivät luisu taaksepäin ja se onnistuu nostamaan itsensä kontalleen.

Ja sitten vielä yksi ihan huippujuttu tältä päivältä. Rakkaat ystäväni ovat tänään saaneet tyttövauvan, paljon paljon onnea K ja P ja pikkuprinsessa! <3

Huomenna tiedossa on karjalanpaistia, paljuilua ja lisää vauvaseuraa. Näin hyvillä mielin on kiva aloittaa viikonloppu!P.S. Vielä jos saisi ensi yönä nukkua hyvin, niin kyllä sitten elämä hymyilisi leveämmin kuin pitkään aikaan.

2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi viime viikon lopulla ja olen lukenut postauksia sieltä täältä kun on ollut aikaa.

  Teillä on aivan ihana pikkuinen poika ja tänne laittamasi kuvat ovat niin suloisia, niistä välittyy pikku-ukon iloisuus tänne ruudun toiselle puolelle niin että itseäkin alkaa hymyilyttää!

  -Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tuli oikein hyvä mieli :)

   Poista