torstai 5. syyskuuta 2013

Kirppiskivaa jälleen

Löysin paikkakuntamme facebook-kirppikseltä pikku-ukolle musiikkimaton. Se taisi olla jopa oletettua parempi ostos, sillä en ole vielä kertaakaan nähnyt ukon yrittävän niin pontevasti eteenpäin, kuin tänään uuden musiikkimaton päällä. Eteneminen ei onnistunut, mutta ukko liikkui vähäsen taaksepäin, mikä sekin on uusi hieno saavutus! Ukko ei tietenkään vielä osaa tarkoituksella painaa matosta musiikkia kuuluville, mutta välillä se saa vahingossa ääniä aikaiseksi. Luulen, että ukon vähän kasvettua matosta saadaan vielä enemmän iloa irti.


Kuvan taustalla näkyvät upouudet matkarattaamme, jotka haimme tänään Matkahuollosta. Testailimme niitä äsken vähän ja olen aivan ihastunut niihin, voin laittaa niistä kunnon kuvan ja kertoa vähän enemmän myöhemmin.

Kirppikseltä muuten löytyi myös ihana Lindexin koon 80 fleecehaalari. Sen lisäksi meillä on mummilta saatu vähän ohuempi karvakankainen haalari kokoa 86, ja kaksi toppahaalaria. Jospa pärjäisimme syksyn ja talven yli näillä. Mitään vedenpitäviä - tai kuravaatteita emme vielä taida tarvita kuin aikaisintaan keväällä, koska ei ukko vielä leiki ulkona maassa.

Nyt pitää mennä keittämään ukolle iltapuuroa. Huono syöminen on jatkunut tänäänkin, mutta nuha ei onneksi ole pahentunut. Toivottavasti edes puuro maistuisi!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on leikkimatossa sellanen soiva juttu jonka saa soimaan lyömällä tai potkimalla. Ja aika äkkiä ne lapsen sen hoksaa että hei kun mä paukutan niin tulee musiikkia.. niin ihania! :D ja siinä meilläkin opittiin ryömimään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaikki soivat ja rapisevat jutut on meillä tällä hetkellä ihan ykkösjuttu! Jospa ukkeli jossain vaiheessa vielä hoksaisi musamaton idean :)

      Poista