torstai 26. syyskuuta 2013

Kivoja juttuja

Ulkona on hirmu syksyinen ja kolea ilma. Aamuisella muskarireissulla Ukolla oli jo fleecehaalari päällä ja täytynee kaivaa myös äitiyspakkauksen vanuhaalari esiin. Toisaalta tykkään syksystä, mutta kylmyydestä en niin välittäisi. Tässä muutama hyvän mielen juttu synkän päivän piristykseksi:

http://www.wusa9.com/news/article/269500/25/Born-with-Down-syndrome-man-wins-respect-powerlifting

http://www.voice.fi/viihde/down-kaunotar-lauren-potter-oli-punaisen-maton-upein-nainen-katso-kuvat/2/53966?fb_ref=voice&fb_source=message

Näiden lisäksi kannattaa muuten myös lukea uusin Vauva-lehti. Siinä on hieno juttu pikkuisesta down-poika Roopesta.

Ja vielä lisää kivoja asioita. Tänään muskarin jälkeen kävimme kahvilla, ja kahvilassapa olikin töissä down-mies! Ja äitikaverini kertoi nähneensä erään downin töissä Mäkkärissä (kyseessä ei siis ollut Sanna Sepponen Toisenlaisista frendeistä, vaan joku muu). On tosi ihanaa nähdä työelämässä mukana olevia downeja! Nämä tapaukset luovat minuun uskoa siitä, että kyllä Ukko tulee pärjäämään elämässään. Kunpa Ukkokin olisi jonain päivänä niin fiksu ja osaava, että voisi tehdä jotain mukavaa ihan oikeaa työtä.

Laitoin syksyn kunniaksi sänkyyn "talvipeiton", eli siis äitini ostaman uudehkon ihanan muhkean täkin. Ukko suostui nukkumaan päiväunia sen alla ehkä viitisen minuuttia ja nyt se jo huutelee ja heiluu tuolla vimmatusti. Taidamme lähteä kohta kauppareissulle, jos vaikka autossa tulisi uni paremmin. Ja ainiin, nyt meidän kelpaa ajella kun saimme myytyä koko ajan rikki olevan pakettiautomme ja eilen haimme tilalle uuden (tai siis käytetyn) farmari-Passatin. Toivottavasti se pysyisi ehjänä vähän paremmin kuin pakettiautomme.

Pahoittelen törkeän huonoa kuvanlaatua, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi etsiä kameran laturia. Mutta tässä siis kuitenkin Ukko ja kissa Neponen hetkeä ennen, kuin Ukko taas jo heräsi.

 

2 kommenttia:

  1. Meijän kaupungin mäkkärissä on myös down-mies töissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana juttu nähdä downeja työelämässä :)

      Poista