keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Keinumassa

Tänään M oli koko päivän töissä ja meillä Ukon kanssa oli ihan mahdottoman tylsää. Siispä lähdimme päiväunien jälkeen kyläreissulle hetken mielijohteesta. Eikä muuten ollut mikään turha reissu, Ukko nimittäin pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa keinumaan.Ukko tykkäsi keinumisesta ihan kauheasti. Se olisi viihtynyt keinussa varmaan koko päivän, ellei meidän olisi tarvinnut lähteä kotiin syömään ja nukkumaan. Täytyy ihan tosissaan laittaa harkintaan keinun ostaminen. Kaipa sen tänne sisällekin saisi johonkin kiinnitettyä, mutta viimeistään sitten keväällä on hankittava ukolle ikioma keinu pihalle. Ensi keväänä ja kesänä toivon mukaan meidän tulee ulkoiltua vähän enemmän kuin nykyään. Poden välillä pientä syyllisyyttä siitä, ettemme ulkoile juurikaan, mutta en oikein tiedä mitä edes tekisimme pihalla. Ei ukkoa voi vielä laittaa maahan leikkimään, eikä vaunulenkkeilykään ole kiinnostanut yhtään pitkään aikaan. Ehkä hankin talveksi vauvapulkan, johon voin sitten laittaa Ukon istumaan ja kävellä tietä pitkin edestakaisin. :)

Huomenna ohjelmassa on aamulla muskari ja sitten lähdemme loppuviikoksi äitini luo. Nyt täytyy alkaa laittamaan tavaroita kasaan, en ole vielä pakannut mitään ja aamulla ei varmasti ole yhtään ylimääräistä aikaa.

Hyvää yötä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia! :) Huomaa oikeen kunolla miten ukko nauttii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, riemu oli kyllä ihan käsin kosketeltavissa! :)

   Poista
 2. Sinulla on kyllä suloinen ja ihana pieni poika! Aurinkoiset keinukuvat, taisi toinen tosiaan nauttia. :) Seurailen blogiasi ja sitä kautta arkeanne mielenkiinnolla. Meillä on pian 5 kuukautinen pieni mies kotona, joten vauva-arkea täälläkin elellään.

  Mukavaa loppuviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ukko oli kyllä ihan intona tuosta keinusta! :)

   Poista