torstai 21. marraskuuta 2013

Omaan huoneeseen

Katsokaa mitä tänään tein:


Siellä se pinnasänky nyt on, Ukon ihan omassa huoneessa, ei siis enää minun ja M:n sängyn vieressä kuten tähän asti. Tämä on hirmu iso juttu ja jonkin aikaa epäröin siirtoa, mutta tähän on oikein hyvä syy. Viime aikoinahan meidän yömme ovat olleet todella levottomia ja pahimmillaan yli kymmenen herätystä yössä ovat vieneet voimat sekä minulta että M:ltä. Kunnes sitten viime viikolla sairastuin kaameaan flunssaan, enkä yhtenä iltana viitsinyt mennä Ukon kanssa samaan huoneeseen nukkumaan ja herättämään sitä yskimiselläni. Menin siis Ukon huoneen vuodesohvalle nukkumaan itkuhälyttimen kanssa, ja arvatkaa mitä? Ukko ei olllut aikoihin nukkunut niin levollisesti kuin silloin. Olemme siis tainneet molemmat häiritä toistemme unta.

Tuon yön jälkeen olemme M:n kanssa nukkuneet pikkuhuoneen vuodesohvalla ja Ukko yksin meidän makuuhuoneessamme. Ensimmäistä kertaa Ukko on herännyt suunnilleen neljän-viiden aikaan ja toista kertaa kuuden-seitsemän aikaan. Oikeastaan voi siis sanoa, että yöt sujuvat yhdellä ainoalla heräämisellä, mutta yleensä käyn aamulla poimimassa Ukon kainaloon ja torkumme vielä hetken yhdessä. Vaikka Ukko on nukkunut oikein hyvin, niin muutamana ensimmäisenä yönä minä en meinannut saada millään unta. Siihen vaikuttivat varmaan myös flunssa ja täysikuu, mutta oikeasti on vaikeaa totutella taas nukkumaan yhtäjaksoisesti pitkään, kun on tottunut heräilemään vähän väliä.

Tänään vihdoin sitten päätin siirtää Ukon sängyn omaan huoneeseen, ja ainakin nukuttaminen onnistui yhtä helposti kuin ennenkin. Toivottavasti myös yöt alkaisivat sujua hyvin. Olisi ihanaa pitkästä aikaa saada nukkua kunnon yöunia.

Tällä hetkellä Ukon huoneen sisustus on melko askeettinen, enkä usko, että huonekalut jäävät tuohon järjestykseen. Tähän mennessä huone on toiminut lähinnä kaiken ylimääräisen romun säilytyspaikkana, ja sen raivaamisessa oli aikamoinen työ. Nyt sinne pitäisi hankkia ainakin verhot, lelulaatikko ja joku hieno lamppu. Sinisen tähtikuvioisen seinän kaveriksi olen ajatellut keltaista ja vihreää väriä, mutta varmaan menee vielä aikaa ennen kuin pääsen ostoksille ja ehdin keskittyä sisustamiseen. Mutta sitten kun huone on valmis, niin lupaan kyllä esitellä sen täällä.

Ja jottei tämä postaus olisi ihan "Ukoton", niin tässä kuva uuden Me&I pupujumpsuitin sovituksesta. Selkeästi se on vielä liian iso, mutta parempi niin. Oikeasti oisin halunnut sen mustan jumpsuitin, missä on pääkallo takana, mutta tietenkin meidän kokomme oli jo myyty loppuun. Tosin eipä tuossa pupupuvussakaan vikaa ole.


4 kommenttia:

 1. Kyllä pupu sopii noin suloiselle pojalle paremmin kuin pääkallot! :) Ja ihana tuo Ukon huoneen tapetti.Hyviä unia teille kaikille toivotellen Iisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tapetti on edellisten asukkaiden jäljiltä ja sopii kyllä pienen pojan huoneeseen tosi hyvin. :)

   Poista
 2. Ihana toi jumppis! :) Sopii Ukolle TOSI hyvin! :) Mites teil on nyt menny yöt ku Ukko on nukkunu omassa huoneessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Yöt on lähteny aika hyvin sujumaan, parina iltana on ollu nukuttamisessa vähän vaikeuksia, mutta sitten kun nukahtaa ni on nukkunu tosi hyvin. :)

   Poista