torstai 19. joulukuuta 2013

Yövieroituksen sietämätön keveys

Tittididiii! Tässäpä poseeraa niin iso poika, ettei tarvitse edes yömaitoa enää!

Ukon uusi kamerailme: Kipparikalle!

Ukko on nyt ollut jo neljä yötä ilman yösyömistä. Ei huutoa, ei kitinöitä. Vain 1-2 heräämistä aamuyöllä ja nekin heräämiset ovat joka yö siirtyneet vähäsen kohti aamua. Kenties pian meillä nukutaan ihan kokonaisia öitä, jee! Uskon, että yösyöttöjen poisjättäminen sujuu näin kivuttomasti, koska Ukko on ihan oikeasti itse valmis siihen. Mielestäni olisi ollut kauheaa huudattaa lasta yökaudet vain sen takia, että jossain on sanottu, ettei yli puolivuotiaan enää kuulu syödä öisin. Tietenkin joskus yövieroitus täytyy olosuhteiden pakosta (esim. töihin meno) tehdä jo pienempänä, mutta itse en nähnyt siihen todellista tarvetta ennen kuin nyt.

Blogi on harmikseni jäänyt viime päivinä taas kerran vähän vähälle huomiolle, mutta kenelläpä ei joulun alla olisi muitakin kiireitä. Myös blogin sähköpostiin tulleisiin viesteihin vastaaminen on hiukan jäänyt, mutta ei hätää, en ole unohtanut teitä! Lupaan kyllä vastata, haluan vain kirjoittaa ajan ja ajatuksen kanssa, enkä nopeasti huitaisten.

Huomenna lähden Ukon kanssa kahdestaan äitini luona käymään. M on töissä viikonloppuna, joten päätin, että voimme aivan hyvin vielä tehdä viikonloppureissun mammalaan. Samalla juhlimme myös siskoni synttäreitä. Kiva viikonloppu siis tiedossa. Vielä huomisaamuna ennen lähtöä meillä on tapaaminen erityisneuvolan lääkärin ja palveluohjaajan kanssa. Sitä en kyllä odota yhtään innolla. Olen tehnyt valmiiksi paperille jo listan, mitä haluan Ukon palvelusuunnitelmaan ja erityishuolto-ohjelmaan ja pelkään jo etukäteen nihkeää vastaanottoa ajatuksilleni. Pitäisiköhän tätisköitä ensin vähän pehmittää suklaalla... ;)

2 kommenttia:

  1. Siis mitkä hiukset ja ennenkaikkea - mikä ILME :-) Ihan mahtava! Ukko on kyllä ihan mahtipoika! Hyvää joulua teille - Katja ja Onni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvää joulua teille myös! :)

      Poista