sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ulkona

Koko tähänastisen "talven" olemme viettäneet lähinnä sisätiloissa, sillä ei synkkään sateeseen ole huvittanut lähteä edes vaunulenkille. Ja lenkkeilyn lisäksi en oikein tiedä mitä Ukon kanssa olisi ulkona voinut edes tehdä. En oikein näe järkeä siinä, että olisin seissyt pihalla katsomassa, kun Ukko nököttää haalareihin topattuna märässä maassa. Sitä paitsi en varsinaisesti edes ole mikään ulkoilmaihminen. Mutta nyt kun vihdoinkin maa on saanut lumipeitteen, päätin lähteä Ukon kanssa testaamaan fysioterapeutilta saamaamme pulkkaa. Laitoin Ukon myös lumeen hetkeksi istumaan kun otin jouluvaloja pois, mutta eihän se paksuissa talvitamineissa pystynyt kuin katselemaan ympärilleen. Tai ei edes ympärilleen vaan lähinnä vain yhteen suuntaan, kunnes pipo taas valui silmille. :) Ja sitten Ukko vielä tupsahti naamalleen maahan, pikkureppana. Pulkkailusta Ukko kyllä tykkäsi alun pienen ihmetyksen jälkeen. Pulkka oli siis ihan tavallinen vauvapulkka joka oli jäänyt fysioterapeutin omilta lapsilta tarpeettomaksi, ei siis mikään apuvälinepulkka. Eikä siinä ollut edes turvavyötä, mutta onneksi Ukko pysyi siinä silti ihan hyvin.

Pulkkaa vetäessäni tajusin, että tänään taisi olla ihan ensimmäinen kerta kun menimme Ukon kanssa ulos ihan vain ulkoilun takia. Jos siis ei vaunulenkkejä lasketa. Mahtoikohan se olla huiman puolen tunnin ulkona olemisen ansiota, että Ukko nukkui tänään tosi pitkät päiväunet. Jos oli, niin ehkä täytyy useammin yrittää päästä ovesta ulos.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Suloisia on teidänkin lapset :)

   Poista
 2. Pakko laittaa...haukkana heti lukiessa tuli että mitä, pulkka fysioterapeutilta, siis että wau, onko pulkkailu jotenkin hyväksi...kunnes luin tekstiäsi eteenpäin ;-) Mutta joo, meillekin pukki toi Onnille pulkan, mutta ehkä me odotellaan keväthankia (jos niitä tulee...) kun Onnin istuminen on vielä vähän niin ja näin (ja jos kerran fysioterapeuttikaan ei sen suuremmin kannustanut tähän... :-) Mutta ihana kuva taas pikkumiehestä! Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meinasin ensin julkaista tekstin ihan vaan sen kummemmin selittelemättä että miksi me saatiin pulkka juuri fysioterapeutilta. Mut sit ajattelin että se voisi tuottaa väärinkäsityksiä niin selitin asiaa vähän tarkemmin. :)

   Poista
 3. Oon ehkä vähän kade... :D

  Mä olisin halunnu kanssa ton pupuhaalarin meille! Se on suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva ja käytännöllinen. Ja onneksi se on tänä talvena Ukolle ihan sopivan kokonenkin. :)

   Poista