maanantai 21. huhtikuuta 2014

Hiekkalaatikko ja pääsiäisjuttuja

Tämän päivän ohjelmaan on kuulunut road trip Uuraisille hakemaan Ukolle hiekkalaatikko. Bongasin eilen tori.fi:stä kahdellakymmenellä eurolla hiekkalaatikon, jonka kannet kääntyvät auetessaan hienosti penkeiksi. Matkaa oli noin sata kilometriä suuntaansa, mutta tuolla hinnalla olisin kyllä hakenut sen vaikka vielä vähän kauempaa. Uusi olisi kuitenkin tullut maksamaan paljon enemmän, eikä kumpaakaan meistä innostanut myöskään alkaa rakentamaan laatikkoa itse.

Tässä "uusi" hiekkalaatikkomme kotipihassa. Se täytyy vielä pintakäsitellä ja etsiä sille sopiva paikka. Niin ja tietty hankkia se oleellisin osa, eli hiekka.


Reissu sujui ihan mukavasti huolimatta siitä, että ajoimme jonkin matkaa harhaan, ja että Ukko vähän meinasi hermostua loppumatkasta. Rusinat ja soiva lorukirja onneksi pelastivat tilanteen ja suuremmilta kitinöiltä vältyttiin.

Välipalaa autossa
Tässä ollaan jo kotipihassa ihastelemassa uutta hiekkalaatikkoa

Loppuun vielä pääsiäisvinkki ensi vuoden varalle:

Älä käytä viisi vuotta sitten vanhentuneita rairuohon siemeniä, lopputulos näyttää kutakuinkin tältä! :D


Neljästä astiasta iti yhteensä ehkä parikymmentä hentoa kortta. Ihan hyvä, että Ukko ei vielä ymmärrä tällaisten päälle, mutta kyllä minua vähän harmitti. Oli meillä onneksi sentään ihan kunnollisiakin pääsiäisjuttuja.


Ainiin ja tämä pitää vielä laittaa; kuva Ukosta heilumassa lemppariohjelmansa tahtiin.

Tässä kohtaa ei kylläkään taida tulla musiikkia, mutta tuossa se nytkyi ainakin Diandran tahdissa. :D

2 kommenttia:

  1. Meillä oli tuo sama hiekkalaatikko.Tuo kansi on kyllä kiva kun saa suojattua kulkukissoilta yms. Valitettavasti on vaan niin rimpulaa ja ohutta lautaa että alkoi hajota parin vuoden käytön jälkeen.Laatikko on myös vähän liian pieni ja huomasin että taapero mieluummin istuisi suoraan laatikossa leikkimässä kuin noilla penkeillä.Seuraava hiekkis tehtiinkin sitten kolme kertaa isommaksi ja reunat paksuista hirsistä.Niidenkin päällä pystyy istumaan,kivasti jopa aikuinen. Ja nyt mahtuu autotiet ja kaivurin paremmin laatikkoon.Kantta vaan kaipaan.Nyt pitää peittää pressalla. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläkin piti olla kansi ehdottomasti kissojen takia. Toivottavasti jokin puunsuoja-aine tms. vähän pidentäisi laatikon käyttöikää!

      Poista