keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Neuvolakäynti

Kävimme neuvolassa jo viime viikolla, mutta taisin unohtaa kertoa siitä. Eipä siellä tosin mitään kovin ihmeellistä tapahtunut, sillä kyseessä oli vain ylimääräinen punnituskäynti. Ukko oli kasvanut tosi hyvin sekä pituutta että painoa. Enkä ihmettele, sillä meidän nirsoilija on vihdoin alkanut syödä vähän paremmin. Purkkiruuilla melko pitkälti vielä mennään, mutta juuri äsken laitoin karjalanpaistin uuniin hautumaan, ja aion huomenna tarjota Ukolle sitä. Toivottavasti kelpaa.

Mutta sitten niitä mittoja. Paino oli komeat 9,43 kiloa, eli kahden kuukauden takaisesta viime punnituksesta se oli lisääntynyt 680 grammaa, joka on meille huikea saavutus. Pituutta oli tullut lisää 1,5 senttiä, eli pituus oli nyt 77,2 senttimetriä. Vaatteista suurin osa on tällä hetkellä kokoa 74, mutta pikkuhiljaa olemme siirtymässä kokoon 80. Ja nyt minua alkoi hirvittää, että tilasinko ensi talveksi liian pienen haalarin, sillä se on kokoa 86! Ainahan sen tietty voi myydä pois, mutta harmittaisi se kyllä, ellei sille olisikaan meillä käyttöä.

Huomasin muuten, että blogin 1-vuotispäivä on mennyt ohi ihan huomaamattani. Olen suoraan sanottuna aika ihmeissäni (ja vähän ylpeäkin),  että blogi on ollut jo näin kauan pystyssä. Ja että tätä joku käy lukemassakin. :)

Kiitoksia siis lukijoilleni!

Eilen päiväkävelyllä järven rannassa
 

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea ukon kasvusta ja blogisynttäreistä! täällä innokas seuraaja, jatka ihmeessä kirjoittelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle on haaste blogissani:) http://onnitassa.blogspot.fi/

   Poista
  2. Tänks! Vastailen tässä joku päivä :)

   Poista