lauantai 5. huhtikuuta 2014

Saappaita ja pottailua

Eilen Ukko vihdoinkin sai kauan kaivatut kumisaappaat. Äsken eteisessä silmäni osuivat kenkätelineeseen, ja tämä näky jostain syystä sai minut liikuttumaan. Siinä ne ovat, yhdet pienet siellä isojen joukossa. <3


Saappaat ovat Name Itistä ja ne ovat kokoa 21. Kasvunvaraa on aika reilusti, sillä toivon, että ne mahtuisivat vielä ensi syksynäkin Ukolle jalkaan. Vielä kun löytäisi jotkut vähän kevyemmät ja edulliset "kauppakengät" niin olisin tyytyväinen. Tässä vaiheessa en todellakaan ala hankkimaan törkyhintaisia tukikenkiä, sillä ei Ukko vielä ulkona seiso saati kävele varmasti vielä pitkään aikaan. Ja kotona sisätiloissa pärjäämme mainiosti fysioterapiasta lainatuilla punaisilla tukisandaaleilla.

Sitten vielä yksi toinen (aika iso) asia. Tänään Ukko pissasi pottaan ihan ensimmäistä kertaa ikinä! Itse asiassa se oli vasta kolmas kerta kun Ukko ylipäätään istui potalla, joten tosi hieno juttu! Olin hirmu ylpeä ja kehuin ja ihastelin tuotosta kovasti. :) Tarkoituksena ei ollut aloittaa pottahommia vielä pitkään aikaan, mutta viime aikoina olen huomannut, että Ukolla tulee pissa nykyään tosi usein siinä vaiheessa, kun ollaan vaihtamassa vaippaa. Tai oikeastaan silloin, kun on käyty pesulla ja Ukko odottaa pyyhkeen päällä, että haen uuden vaipan, ihan kuin se tekisi sen jotenkin tarkoituksella... Oli miten oli, niin kaipa se on hyvä aloittaa harjoittelu ajoissa, kun nämä hommatkin voivat käsitykseni mukaan olla downeille joskus tosi vaikea oppia. Haluaisin niin jakaa kanssanne söpön potallaistumiskuvan! Lopulta kuitenkin päätin, että johonkin on vedettävä raja, millaisia kuvia Ukosta netissä julkaisen. Hienon uutisen silti päätin kertoa, siinä en näe mitään väärää.


Nyt taidan hiippailla peiton alle. Leppoisaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Jos haluaa vaan kivan näköset kengät (meillä kyl käytössä ihan kunnolla ulkoilussakin) ni hm:llä on niin söpöjä tennareita! Maksaa vaan 9,90€! :) ja värejä on aika laajasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä tutkimassa! :)

   Poista
 2. Ihana näky <3 Meillä pojan ensimmäiset kengät oli Nike merkin tarrakengät, kun poika vielä ryömi/konttasi. Ne myös jätettiin jemmaan muistoksi. Edullisia kenkiä myy mm. H&M :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kattelin Zalandolta Adidaksen tarrakenkiä, olivat jopa ihan kohtuuhintaisia. Ja H&M on tietty kanssa hyvä vaihtoehto. :)

   Poista