tiistai 19. elokuuta 2014

Äidin (l)oma viikonloppu

Kuten aiemmin jo mainitsin, vietin viime viikonlopun reissussa ihan yksin ilman M:ää ja Ukkoa. Perjantaina starttasin Onnibussilla kohti Turkua, ja voin kyllä suositella kyseistä bussifirmaa. Bussi oli kaikin puolin siisti ja langaton nettiyhteyskin siellä oli. Meno-paluun hinta oli niin halpa, ettei todellakaan olisi kannattanut lähteä matkaan omalla autolla. Ainoat miinukset olivat, että mennen tullen bussi oli hieman myöhässä aikataulusta, eikä menomatkalla bussin vessa toiminut. Tosin eipä se minua haitannut, kun en sitä olisi tarvinnutkaan. Ukon kanssa en kylläkään välttämättä bussimatkalle lähtisi. Lapsen kanssa omalla autolla ja omalla aikataululla matkustaminen taitaa kuitenkin olla helpompaa.

Perjantaina bussia odottamassa

Viikonlopun ohjelmaan kuului perjantaina siskon kanssa hengailua, ja tulihan sitä Turun yöelämääkin koluttua pitkästä aikaa.


Lauantaina kävin ostoksilla. Oli ihanaa kierrellä kauppoja kerrankin ihan rauhassa. Ostin Ukolle housuja ja paitoja ja pari yöpukua, ja M:kin sai omat tuliaisensa. Itselleni ostin uuden laukun ja kuvan housut olivat todellinen löytö Cubukselta, ne maksoivat vain 4,90!


Lauantai-illan ja yön vietin ystävieni mökillä. Illalla kävimme läheisen rantaravintolan terassilla pyörähtämässä.

Aamukahvilla mökillä
Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli tosi mukava, ja kotonakin kaikki oli sujunut hyvin. Tosin ensi kerralla kun minulle tarjoutuu vastaava mahdollisuus niin ehkä keskityn pelkkään nukkumiseen, syömiseen ja shoppailuun enkä niin paljon iltaelämään kuin tällä kertaa. Nimittäin vaikka mieli onkin reissun jälkeen virkistynyt, niin kroppa ei todellakaan ole. Olen alkuviikon ollut tosi väsynyt enkä ole jaksanut jumpata saati lenkkeillä yhtään. Nähtävästi ei sitä nykyään vaan jaksa enää juhlia niinkuin joskus aikoina ennen Ukkoa. Mutta on se silti kiva joskus päästä näkemään vähän muutakin kuin kotielämää, ettei sentään ihan kokonaan vajoa äitiyden ja kotona olon syövereihin. Vaikka äitiys onkin tämänhetkisistä rooleistani varmasti suurin ja tärkein, olen silti vielä paljon muutakin kuin vain kotiäiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti