perjantai 22. elokuuta 2014

Remonttia

Meillä näyttää tällä hetkellä tältä:


Jatkuvan sateen takia hommat ulkokatolla ovat jääneet vähän puolitiehen, joten eilen päätimme aloittaa keittiön sisäkaton remontin. Tarkoituksena on myös maalata porraskaide ja -tolpat valkoiseksi. Taidan kirjoitella aiheesta vähän enemmän ja laittaa ennen-jälkeen kuvia sitten kun remontti on valmis.

Eilinen ja tämä päivä ovat kuluneet lähinnä remppahommissa, mutta huomenna meillä on muuta tekemistä. M osallistuu huomenna penkkipunnerruskisaan ja tietenkin olemme Ukon kanssa menossa kannustamaan isiä. Illalla ohjelmassa on mahdollisesti tuttavapariskunnan kanssa saunomista, tai sitten käymme M:n kanssa kahdestaan "kylillä" ja naapuri tulee laittamaan Ukon nukkumaan. Tai sitten kaadumme raskaan viikon jälkeen väsyneinä sänkyyn, jää nähtäväksi sitten huomenna illalla.

Alkuviikosta kävimme pitkästä aikaa syömässä aivan ihanassa thai-buffetissa. Ukkokin oli luonnollisesti mukana ja osasi olla tosi hienosti ravintolassa, mitä nyt välillä äänentaso meinasi vähän nousta. Ravintolan ruokaa (kuten ei oikeastaan mitään muutakaan lämmintä ruokaa) Ukko ei kuitenkaan syönyt, vaan mukana oli omat Talk-murut ja hedelmäsoseet. Jospa se vielä jonain päivänä kelpuuttaisi vähän laajemmalti ruokia, mitä tällä hetkellä...

 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Ukon paita! Meillä taitaa olla saman tyylinen, mutta pesukarhun (?) kuvalla :) Ihanaa kun saa pukea syysvaatteita päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin, onhan se syksykin ihan mukavaa aikaa kunhan vaan asennoituu oikein. :)

      Poista