lauantai 27. syyskuuta 2014

Leikkihellasuunnitelma

Bongasin taannoin Meidän perhe -lehdessä tällaisen vinkin:

Meillä pyörii nurkissa kaksikin tuon kaltaista vanhaa yöpöytää, joista toinen joutaa ihan varmasti Ukolle hellaksi. Vaaleansinistä maalia löytyy yhden vanhan maalausprojektin jäljiltä, ja musta kontaktimuovikin on jo hankittu. Nyt odotellaan enää inspiraatiota aloittaa, ja tilaa autotalliin kattopaneelien ja jiirisahan tieltä, jotta pääsen käsiksi tallin nurkassa lojuvaan yöpöytään. Projektilla ei onneksi ole vielä kiirettä, sillä Ukko ei ihan vielä taitaisi edes osata leikkiä ruuanlaittoa. Mutta toivottavasti vielä ennen joulua saisin homman tehtyä. Jo senkin takia, että joulun jälkeen saattaa iskeä krooninen aikapula, kun palaan töihin.

Ovathan ne Ikean ja Brionkin leikkihellat- ja keittiöt hienoja, mutta vanhaan yöpöytään verrattuna tietenkin myös melko kalliita ja vievät enemmän tilaa. Sitä paitsi onhan tuollainen omatekoinen malli monin verroin sympaattisempi kuin massatuote.

2 kommenttia:

  1. Vähän hieno! Tekisin kyllä ite jos vaan osaa! ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo lehden esimerkki on kyllä ihana, saa nähdä minkälainen mun versiosta sit tulee... Kunhan saisin ees alotettua homman :)

      Poista