maanantai 17. marraskuuta 2014

Aina jotain...

No niin, nyt meillä on taas toimiva tietokone, ja valokuvat vanhalta koneelta on saatu pelastettua. Mutta uusi harmituksen aihe on, että kameran piuha on hukassa. En siis saa kuvia siirrettyä kamerasta koneelle, mikä on aika tylsä juttu, varsinkin kun otin tänään Ukosta kuvia joulukortteja varten. Paljonpa niistäkään kuvista on nyt hyötyä. Toivottavasti johto löytyy, ennen kuin on liian myöhäistä tilata kortteja.

Asiasta toiseen, tämän viikon keskiviikkona meillä on jännät paikat. Aamulla kello yhdeksän menemme Ukon kanssa päiväkodille tutustumaan ja keskustelemaan Ukon päiväkotiuran aloituksesta. Ukko aloittaa päiväkodissa joulukuussa, ja on siellä alkuun todennäköisesti kaksi päivää viikossa. En tiedä päiväkodista, mahdollisista avustajakuvioista tai mistään muustakaan vielä mitään, paitsi sen, että Ukon ryhmän nimi on "Mansikat". Voi minun pientä mansikkaa! Keskiviikkona toivottavasti olen paljon viisaampi ja vähemmän ahdistunut Ukon päiväkotiin menosta.

Päiväkodin aloituskeskustelun lisäksi keskiviikkona on myös kuntoutussuunnitelmapalaveri. Sitä en jännitä tällä kertaa ollenkaan, kuten viime vuonna. Vastassa ovat jo tutuiksi tulleet lääkäri, palveluohjaaja, psykologi ja terapeutit ja meillä on asiat Ukon kuntoutusjuttujen suhteen tällä hetkellä aika mallillaan, joten odotan lähinnä nopeaa tilannekatsausta, josta pääsee nopeasti lähtemään.

Uudempien kuvien puutteessa laitan tähän yhden vähän vanhemman kuvan viime keväältä, ettei nyt ihan kuvattomaksi jää tämä postaus.


2 kommenttia: