maanantai 10. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Hei! Oli pakko tulla näpyttelemään tabletilla (vaikka en yhtään tykkää kirjoittaa tällä) kertoakseni, että meillä on kaikki ihan hyvin, vaikkei mitään ole vähään aikaan kuulunutkaan. Vanha uskollinen läppärini sanoi sopimuksen irti, enkä ole tähän hätään saanut vielä hankituksi uutta tilalle. Eniten harmittaa koneelle jääneet valokuvat, mutta toivottavasti ne saataisiin jollain keinolla vielä pelastettua.

Tietokoneen rikkoutumisen lisäksi M ja Ukko ovat sairastelleet ja saimme kuulla, että  Ukon fysioterapia ei tule jatkumaan enää ensi vuonna. Vähän tylsiä juttuja, mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Kaikesta huolimatta takana on mukava viikko. Tiistain ja keskiviikon välisen yön olimme M:n kanssa kahdestaan reissussa Vantaalla Flamingossa, ja reissu oli ravintolavalintaamme lukuun ottamatta tosi onnistunut. Viikonloppuna meillä oli käymässä ystäväni, jota en ollut nähnyt aikoihin. Lauantai-iltaan sisältyi paljuilua ja vähän baareiluakin. Sunnuntaina eli isänpäivänä isi ei saanut aamiaista sänkyyn, eikä meillä ollut muutenkaan mitään erityistä ohjelmaa, mutta lahjan sentään olimme käyneet Ukon kanssa ostamassa hyvissä ajoin. Ja lahjan lisäksi isi sai Ukon ihan itse piirtämän kortin.

Siinäpä meidän kuulumiset näin pähkinänkuoressa. Palaan asiaan luultavasti vasta kun pääsen taas tietokoneen äärelle. Toivottavasti siis mahdollisimman pian!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti