torstai 20. marraskuuta 2014

Luonnonlapsi päiväkodissa

Eilen aamulla meillä oli kauan odotettu ja jännitetty päiväkodin tutustumiskäynti. Voin ilokseni todeta, että käynnin jälkeen hermoilen Ukon päiväkodin aloitusta vähemmän kuin ennen. Henkilökunta oli mukavantuntuista ja lämminhenkistä porukkaa ja tunsimme olomme todella tervetulleiksi.

Ukko aloittaa 3. joulukuuta 1-4 -vuotiaitten ryhmässä, jossa on yhteensä 17 lasta. Olin ehtinyt jo murehtia avustaja-asioita etukäteen, mutta meitä vastassa oli lastentarhanopettajan lisäksi henkilö, josta tulee Ukon henkilökohtainen avustaja. Ihanaa! Ja tämä henkilö vaikutti ainakin näin ensinäkemältä vieläpä tosi mukavalta ihmiseltä. Toivottavasti ensivaikutelma ei petä, ja avustaja olisi oikeastikin mukava ja tietenkin myös asiansa osaava. Ainakin Ukko viihtyi tulevan hoitajansa sylissä, se lienee hyvä merkki. Ukko myös alkoi reippaana heti leikkiä ja touhuta kun laskimme sen hetkeksi muiden lasten joukkoon, mistä olen tosi iloinen. Ukko kun on välillä vähän arastellut muita lapsia.

Reipas tuleva päiväkotilainen
Niin ja sitten vielä yksi juttu... Päästyämme kotiin päiväkodilta, satuin vilkaisemaan peiliin ja huomasin, etten ollut muistanut pukea rintsikoita lainkaan! Eikä sitä taatusti voinut olla huomaamatta, voi nolous! Muistan jossain vaiheessa ajatelleenikin, että onpas jotenkin vapaa olo, mutta en sitten tajunnut mistä se johtuu. Minulle ei ikinä, ikinä ennen ole käynyt vastaavaa, taisin HIEMAN hermoilla päiväkotiin menemistä. Taidan nyt olla henkilökunnan silmissä se "rintsikanpolttajafeministihippiäiti", heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti