lauantai 22. marraskuuta 2014

Minä itse

Olen miettinyt yhtä blogiin liittyvää moraalista ongelmaa jo jonkin aikaa. Miten paljon ja miten avoimesti voin laittaa Ukon kuvia nettiin kaiken kansan nähtäville? Toki vedän tiukan rajan nakukuviin, enkä julkaissut esimerkiksi kuvaa Ukosta istumassa potalla, mutta silti tuntuu oudolta julkaista toisesta kymmeniä ja taas kymmeniä kuvia ja samaan aikaan itse pysytellä piilossa ruudun takana. Se ei tunnu oikealta, joten minun oli tehtävä päätös: Joko lopettaa tunnistettavien kuvien julkaiseminen Ukosta, tai sitten astua itsekin esiin.

Tahdon jatkossakin kuvata, kirjoittaa ja julkaista blogissa vapaasti mitä haluan tuntematta omantunnon pistoa, joten valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon. Se tulee kyllä olemaan hieman vaikeaa, sillä M ei varsinaisesti taida olla kovin innokas valokuvaaja ja selfieiden ottaminen nyt vaan on vähän tylsää. Mutta jatkossa en siis aio enää tarkoituksella olla näyttämättä kasvojani blogissa. Siitä todisteeksi laitan tähän ihka ensimmäisen kuvan blogin historiassa, jossa näkyvät myös minun kasvoni.

Aloitan ujosti; likaisen peilin kautta otettu sumuinen selfie, olkaa hyvät!8 kommenttia:

 1. On mukavaa nähdä kasvot kirjoitusten takaa, olet kaunis :) Ukko katsoo tarkasti kameraa, että äiti osaa ottaa hyvän kuvan, ihana :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kun uskaltauduit laittaan kuvan itsestäsikin. :-)♡ muistan että kyllä se ittiäkin jännitti vähäsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta jännityksestä huolimatta näin se oli tehtävä, tasapuolisuuden nimissä. :)

   Poista
 3. Mukavaa! Mielestäni päätöksesi on reilu, kuvien julkaisemisperiaatteet eivät ole helppoja kysymyksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, mietin tätä asiaa pitkään ja hartaasti ja olen tyytyväinen päätökseeni. :)

   Poista
 4. Olet tosiaan kaunis :) ! Meidänkään talossa ei asu mun lisäkseni ketään kovin innokasta kuvaajaa ... :D Onneks Ukkoa sentään näyttää kiinnostavan :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos! :) Ja joo, Ukkoa kiinnostaa kaikki jutut missä vaan on näyttö. :D

   Poista