sunnuntai 28. joulukuuta 2014

2-vuotisjuhlat

Synttärijuhlat ovat nyt onnistuneesti takana. Vieraita kävi kahdessa erässä yhteensä kaksitoista ja tarjottavat riittivät tosi hyvin. Itse asiassa niin hyvin, ettei huomenna tarvitse ihmetellä, että mitähän söisi.

Tein synttärikakkuun ensi kertaa päällisen vaahtokarkkimassasta, jota oli yllättävän helppo käsitellä. Kakun kanssa tuli lopuksi hirmuinen kiire, eikä siitä tullut ihan sellainen kuin kuvittelin. Se jäi mielestäni vähän keskeneräisen näköiseksi. Ensi kerralla suunnittelen kakun paremmin etukäteen ja varaan tuplaten aikaa koristeluun. Mutta ainakin kakku maistui hyvältä, se on pääasia.

Lahjaksi Ukko sai kirjoja, vaatteita, palapelin, muumimagneetteja ja -matkalaukun. Saattoi olla vielä jotain muutakin, muttei tässä lahjapaljoudessa enää tahdo muistaa mikä on tullut mistäkin.

Mutta sitten pidemmittä puheitta vähän kuvia:

Kakkuhommia
Kädetön Late Lammas!

Kahvipöytä katettuna

Malttamaton pikkumies
Kakun leikkaus - oikeasti Ukko suostui maistamaan kakkua pari lusikallista vasta illalla
Pehmeä paketti
Kunniakierros hepalla, tämä tuli lahjaksi kyllä jo viime vuonna
Että sellaiset juhlat tänä vuonna. Tykkään kovasti suunnitella ja järjestää juhlia niin kauan, kunhan niistä ei tarvitse ottaa liikaa suorituspaineita tai stressiä. Ei siis mitään hössötystä tai nykyään ikävän tyypillistä lasten synttärijuhlien kilpavarustelua meille, kiitos. Pääasia on hyvä ruoka ja mukava ja rento tunnelma, ja siinä mielestämme onnistuimme aika hyvin.

4 kommenttia:

 1. Tykkään erityisesti viimeisestä kappaleesta, sen asiasisällöstä. :-) niin
  meidän kuulosta. Inhoan katsoa blogimaailmassa viliseviä kuvia synttäreistä joihin on käytetty kaiken maailman tilipehöörit ja in jutut.... phuuh. Oikein paljon onnea teidän 2-vuotiaalle ukolle!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) Ja sanos muuta, jotkut ne kilpailee ihan kaikessa äitiyteen liittyvässä.

   Poista
 2. Kivannäköiset juhlat ja nam, mitä tarjottavia! Kakku on söpö :D Hyvää uutta vuotta Elisa! :)

  VastaaPoista