maanantai 1. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa täällä

Siitä on niin hirmuisen pitkä aika kun viimeksi olen kirjoittanut, etten oikein tiedä mistä alkaisin. Kaikkea tässä välillä tapahtunutta en edes yritä saada tiivistetyksi, mutta isoin ja tärkein juttu tietysti on vauvan syntymä marraskuussa.

Ukko on ottanut Veikan tosi hyvin vastaan. Mustasukkaisuutta ei juurikaan ole ainakaan vielä esiintynyt ja vauvan päätä pitää vähän väliä käydä silittelemässä ja suukottamassa. Silmät tosin pitäisi nykyään olla selässäkin, koska välillä hellyydenosoitukset käyvät turhan rajuiksi ja toisinaan Ukko yrittää poimia vauvaa syliin tai keikuttaa sitteriä vähän liian lujaa. Ja jos ihan totta puhutaan, niin muutaman kerran Ukko on ehtinyt kopsauttaa Veikkaa lelulla päähän, mutta pääosin veljesten yhteiselo on sujunut tosi mukavasti.


Vaikka en missään vaiheessa olekaan ajatellut blogin olevan minulle mikään velvoittava juttu, niin silti minulla on vähän paha mieli kun olen jättänyt koko blogin ihan heitteille. Elämä vaan on ollut niin kovin täynnä kaikkea muuta viime aikoina. Loppuraskaus oli todella vaikeaa aikaa sekä fyysisesti että henkisesti ja vauvan syntymän jälkeen alkoi reilun kuukauden mittainen koko perheen sairastelukierre joka vei Ukon jopa Tayssiin muutamaksi päiväksi. Nyt kun Veikka on reilu kaksi kuukautta, niin elämä tuntuu pikku hiljaa asettuvan taas uomiinsa ja toivon todella, että pahin sairastelu olisi tämän talven osalta ohitse.

Aion yrittää taas aktivoitua blogin suhteen, olisi niin kovin surullista kuopata tätä kokonaan kun kerrottavaa olisi niin paljon!

6 kommenttia:

 1. Kiva lukea kuulumisia teiltä. Onnea uudesta pikkuisesta!

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut koko perheelle! Olette olleet monesti ajatuksissani ja oli kiva kuulla kuulumisia! On täällä ainakin yksi lukija, joka niitä odottaa vielä lisääkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mukava kuulla että siellä joku vielä odottelee kuulumisia. :)

   Poista
 3. Kiva kun olet palannut kirjoittelemaan!

  VastaaPoista