maanantai 15. helmikuuta 2016

Pulkkamäessä

M:llä on tämä viikko talvilomaa. Lauantai oli vielä työpäivä mutta eilen hän oli jo vapaalla ja meidän tuli pitkästä aikaa ulkoiltua ihan kunnolla koko porukalla. Tämä talvi on tähän mennessä tullut vietettyä lähinnä sisätiloissa. Koko ajan on ollut joko liian kylmää tai liian märkää, tai sitten joku on ollut kipeänä. Nyt kuitenkin on aivan ihana talvikeli, lunta on juuri sopivasti. Ulkona on tosi kaunista eikä siellä ole liian kylmä.


Aamupäivällä tehtiin omalla pihalla lumitöitä ja käveltiin pieni lenkki. Ukko saa nykyään melkein aina itkupotkuraivarit kun pitää tulla sisälle, pientä uhmaa ilmassa kenties?

Päiväunien jälkeen lähdimme Ukon kummien kanssa Himokselle pulkkamäkeen ja makkaraa paistamaan. Ukko laski pienemmästä mäestä jo yksin ja isommasta yhdessä minun ja M:n kanssa.Illalla vielä saunottiin koko porukka. Olemme viimeisen reilun viikon aikana saunoneet melkein joka päivä, kun saimme häälahjaksi uuden sähkökiukaan vanhan puukiukaan tilalle. Onhan puukiukaassa tietenkin puolensa, mutta helppous ja mukavuudenhalu voitti tällä kertaa.

Meidän uusi kiuas, ollaan oltu tosi
tyytyväisiä tähän.

Oli kyllä ihana aloitus talvilomalle. Ja pulkkamäkeen täytyy päästä vielä uudestaan niin kauan kun lunta vaan riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti