perjantai 5. helmikuuta 2016

Ristiäiset + yllätys

Pari viikkoa sitten oli Veikan ristiäiset. Pidimme juhlat taas ihan vaan kotona, niin kuin Ukonkin kohdalla. Vieraita oli reilu kymmenen, eikä meille kauheasti sen enempää olisi mahtunutkaan. Tarjoilujen suhteen päätin tällä kertaa ottaa rennosti. Viimeksi tein hiki hatussa kaiken itse ja minulle tuli kauhea kiire juhlapäivänä. Nyt tilasin kakut hyvissä ajoin pitopalvelusta ja äitini ja siskoni auttoivat muitten syötävien kanssa. Siitä huolimatta ennen juhlan alkua tuli vähän hoppu saada kaikki valmiiksi, joten olen tosi tyytyväinen ratkaisuuni.

Kastamassa oli sama tuttu pappi kuin viime kerralla, ja Ukko sai kastamisen jälkeen kuivata vauvan pään. Vauva oli ristiäisten ajan tosi rauhallinen ja nukkui suurimmaksi osaksi. Juhlien jälkeen se nukkui huikeat yhdeksän tunnin yöunet putkeen. Taisi olla rankka päivä pienellä.M:n kaveri oli varta vasten pyydetty ottamaan kuvia juhlista, joten sitäkään ei tarvinnut tällä kertaa miettiä sen kummemmin eikä itse heilua kameran kanssa. Kaiken kaikkiaan sekä järjestelyt että itse juhlat menivät ihan huippuhyvin. Ainoastaan omien vaatteideni kanssa meinasi pieni stressi iskeä, kun tilasin H&M:ltä ensin imetysmekon, mutta se ei sopinutkaan minulle ja jouduin palauttamaan sen. Sen jälkeen tilasin Zalandolta ei-imetysmekon ja jos se ei olisi ollut sopiva niin minulle olisi tullut jo tosissaan kiire mekkoasian kanssa. Onneksi toimitus ehti kuitenkin ajoissa ja mekko oli sopiva. Eikä se oikeastaan haitannut vaikkei se ollutkaan imetysmekko. Imetin juhlissa ainoastaan kerran ja pujahdin siksi aikaa vauvan kanssa makuuhuoneeseen suljetun oven taakse.

Tässä meidän perhekuva. Ukolla oli kova kiire jo leikkimään kuvattavana olemisen sijaan. Ja voi että minä tykkään tuosta mekostani, mutta samalla toivon että se jäisi mahdollisimman pian liian suureksi (ai mitkä raskauskilot?). :D


Niin juu, sitten se yllätys...


Vauvan kastamisen jälkeen menimme M:n kanssa naimisiin! Kukaan juhlavieraista (paitsi valokuvaaja) ei tiennyt asiasta etukäteen, ja yllätys oli kuulemma melkoinen. Varsinkin kun olen itse aiemmin aina puhunut, miten haluan isot kirkkohäät. Nyt kuitenkin tuntui paremmalta tehdä näin. Pienesti perheen kesken. Tosin olemme jo ajatelleet, että pitäisimme isommat juhlat ystäville sitten vaikka ensi vuonna samalla, kun M täyttää pyöreitä. Mutta mietitään sitä sitten tarkemmin kun sen aika on. Nyt on hyvä näin.

Saanko esitellä: herra ja rouva K!


10 kommenttia:

 1. Mahtavaa, onnea koko poppoolle <3! Tupla juhlat=parhaat juhlat!

  VastaaPoista
 2. Pakko kommentoida kun satuin blogiisi :) Teidän lasten välille tulee ainutlaatuinen sisaruussuhde. Itse koen suureksi rikkaudeksi sen, että minulla on down-veli <3 pienestä pitäen olen kasvanut ymmärtämään erilaisuutta ja se on aina tuntunut luontevalta, veli on ollut mukana leikeissä sellaisena kuin hän on ollut. Nykyään jo omillaan (tuetusti) asuva aikuinen mies, mahtava persoona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Mukava kuulla miten veljesi on rikastuttanut elämääsi. Tuli hyvä mieli. :)

   Poista
 3. Oh... oikein paljon onnea pikkuisesta! Ja oikein paljon onnea teille, rouva ja herra K!

  Mukava kuulla, ettet ole jättämässä blogiasi. Ihan ollut ikävä Ukon kuulumisia. Mutta älä ota stressiä, jollet aina ehdi kirjoittelemaan.
  Pirjo

  VastaaPoista
 4. Onnea vauvasta ja häistä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista