tiistai 17. toukokuuta 2016

Silmälasit

Saimme Ukon silmälasit viime viikolla ja rehellisesti sanottuna minua vähän epäilyttää. Emme ehtineet kunnolla edes liikkeen ovesta ulos, kun lasit jo lensivät vauhdilla katuun ja toiseen linssiin jäi jälki. Seuraavaksi menimme kauppaan, ja lasit lensivät kaupan pihalle. Sen jälkeen päätin, että lasien käyttöä harjoitellaan toistaiseksi vain sisällä. Ja varmaan hankimme niihin narun, josta lasit jäävät heittäessä kaulaan roikkumaan.


Lasit näyttävät ihan kivalta, mutta ne eivät oikein istu päähän. Ehtivätköhän ne jo vääntyä Ukon käsittelyssä? Meidän täytyy vielä käydä säädättämässä niitä optikolla. Voihan se olla, että Ukko pitäisi niitä mieluummin, elleivät ne koko ajan valuisi häiritsevästi alaspäin.

4 kommenttia:

 1. Mä en kestä miten ihana ilme ja hymy Ukolla! <3 :) TOivottavasti lasit pysyy päässä, kun hän huomaa mitä hyötyä laseista on. :)

  VastaaPoista
 2. Minulla ainakin valuminen johtuu liian pitkistä sangoista ja loppuu kun sangat taivuttaa (siis enemmän korvan taakse meneväksi). Ne jätettiin tosi löysiksi ja sanottiinkin että jätettiin. Ehkä helpompi säätää kireämmiksi, mene ja tiedä?

  Mun mielestäni lapsille saa sellaisen narun joka tulee takaraivolle ja estää lasien ottamisen pois kokonaan.

  Hienot lasit ovat! :)

  VastaaPoista
 3. Sankoja ja nenätukia taivuttelemalla optikot saavat lasit istuviksi. Olipa lasit liian kireät tai liian löysät, niin häiritsee minunkin mielestä. Ei kai Ukko nyt ensimmäinen lapsiasiakas ollut optikkoliikkeessä. Toivottavasti olette saaneet apua. Pirjo

  VastaaPoista
 4. Toivon, että optikko on osannut taivutella sangat ja nenätyynyt sopiviksi. Mikään ei ole sen keljumpaa kuin valuvat lasit.

  Mukavaa kesää! Pirjo

  VastaaPoista